Bedre laksemiddag enn dette skal du lete lenge etter. Nydelige smaker og enkel å lage. Passer godt til middag, men også nydelig som kveldskos.
4 porsjoner
4 laksefileter
8 chorizopølse eller annen
spekepølse
1 gl grønn pesto
timian
Rømmedressing:
1 beger rømme
3 ss urter
salt og pepper
Tilbehør:
ris
½ gl soltørkede tomater
Skjær en lomme på den tykkeste delen av laksefileten.
Ha pølseskiver og en god skje pesto i lommen og sett laksefiletene i en ildfast form.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca 8 minutter.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Finhakk soltørkede tomater og bland det sammen med risen.
Bland sammen finhakkede urter og rømme i en bolle og smak til med salt og pepper.
Server laksefileten med ris, rømmedressingen og en grønn salat ved siden av.
Handleliste:
4 laksefileter
8 chorizopølse eller annen spekepølse
1 gl grønn pesto
timian
1 beger rømme
3 ss urter
1 lite glass soltørkede tomater
Sjekk i skapet:
ris